Constituït el Consell Municipal de la Gent Gran pel mandat 2019-2023

Aquestes són les 35 persones que formen el nou Consell Municipal de la Gent Gran pel mandat 2019-2023. També hi figuren els suplents, regidors de les forces representades a l’Ajuntament i l’alcalde, Jordi Ballart. Es tracta d’un fòrum de debat i participació que existeix des del 1996, que es renova cada quatre anys i que s’ha constituït aquest dimarts en l’Acte Institucional per commemorar el Dia Internacional de les persones grans.

Actualment, hi ha 37.000 terrassencs i terrassenques majors de 65 anys. Al 2030, 1 de cada 4 persones tindrà aquesta edat (55.000) i al 2060, la meitat de la població. Aquest nou escenari significarà un repte perquè s’hauran de dissenyar i planificar estratègies per acompanyar les persones en aquest envelliment actiu.

Un dels membres del nou consell i president de la Federació d’Associacions i Centres de Gent Gran (FACGG), Miquel Mariano Saperas, ha explicat les peticions del col•lectiu: pensions dignes i més places de residències, entre altres qüestions.

L’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament lluitarà per donar resposta a les necessitats assistencials d’aquest col•lectiu i també per construir una ciutat on néixer, créixer i envellir bé.