Continua la recollida solidària per als camps de refugiats de Grècia

Continua la recollida solidària de materials per als camps de refugiats de Grècia. Fins el dia 22 de desembre, es podran fer les donacions a l’esplai de Can Palet. La recollida es va iniciar a finals de novembre sota el lema “Aquest Nadal, regala empatia”. Es demanen aliments bàsics com oli, sucre, sal o llegums, així com llaunes de conserves. També necessiten productes pels infants, com són bolquers, tovalloletes o llet en pols. Des de l’organització destaquen que han rebut molta participació ciutadana des del primer dia, però esperen rebre més donacions durant aquesta setmana.

La recollida s’està portant a terme a altres ciutats com Sabadell, Vacarisses o Ullastrell. Tots el aliments que es recullin es portaran a la ONG SOS Refugiats, que s’encarregarà del transport i l’entrega dels materials a les persones refugiades a Grècia.

L’organització s’està movilitzant a través de les xarxes socials per donar veu a aquesta causa solidària. Les condicions als camps de refugiats són insostenibles donades les baixes temperatures i la falta de subministraments. L’ajuda ciutadana és molt important per millorar la situació d’aquestes famílies.