Continuaran els descomptes als pàrquings per revitalitzar el comerç

L’Ajuntament continuarà amb la campanya de vals de descompte als sis pàrquings d’Egarvia amb l’objectiu de revitalitzar el comerç. Els vals abonaran fins un 50% de l’import als estacionaments de 30 minuts. Així ho ha decidit el ple municipal a una proposta de Ciutadans. Tots els grups han estat d’acord en aquest punt però el debat s’ha generat en el segon acord de la proposta, que contempla evaluar, juntament amb la plataforma Blinkay, descomptes també per aparcar en zona blava. Un aspecte que, des de l’equip de govern, ja s’ha avisat que serà complicat tirar endavant.

El PSC, per la seva banda, ha criticat la poca coordinació entre l’Ajuntament i els comerciants alhora d’activar aquests descomptes.

En canvi no ha tirat endavant la proposta de Ciutadans per a col·laborar amb la fundació Empieza por Educar per al reforç escolar en centres d’alta complexitat. L’equip de govern ha argumentat que ja s’estan duenta terme iniciatives en aquest àmbit.

On sí s’han posat d’acord tots els partits és en demanar al govern central una taula de treball amb municipis i comunitats autònomes per tal de donar resposta a la manca de lloguer social i posar solucions als desnonaments.