Contribució egarenca en la victòria de Catalunya al Campionat d’Espanya de natació per Comunitats Autònomes

Els nedadors del CN Terrassa Eric Rodelas, Julia Luis, Oriol Pérez i Gisela Guerrero van contribuir en la victòria de Catalunya en el IX Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes que va celebrar-se a la Piscina Parque del Oeste d’Oviedo el cap de setmana passat.

La selecció catalana va encapçalar la classificació final conjunta amb un total de 1.260,5 punts, per davant de Madrid, segona amb 1.104, i de la Comunitat Valenciana, tercera amb 1.095. El club egarenc va comptar amb un altre representant en aquesta cita, el tècnic Cesc Reina, que va formar part de la delegació catalana com a entrenador de l’equip júnior masculí.

Quant als resultats individuals, en categoria júnior, Eric Rodelas va vèncer els 100 i 200 metres braça i va contribuir en la victòria del relleu català masculí de 4 per 100 metres estils. L’altra representant del CN Terrassa en categoria júnior, Julia Luis, va competir en dos relleus, el 4 per 100 metres lliures, que va finalitzar quart, i el 4 per 200 lliures, que va ser segon.

Pel que fa a la categoria infantil, Oriol Pérez va assolir el quart lloc en els 200 metres esquena i va contribuir en el triomf del quartet català en el relleu del 4 per 100 metres estils. Al seu torn, Gisela Guerrero va formar part dels tres relleus catalans femenins, el 4 per 100 i el 4 per 200 metres lliures, que van obtenir sengles victòries, i del 4 per 100 metres estils, que va aconseguir la quarta posició.