Conveni entre CN Terrassa i Gimnàstic Terrassa per integrar-se com a nova secció esportiva

El CN Terrassa incrementarà el seu nombre de seccions esportives amb una de gimnàstica artística a partir de la temporada 2021-2022. És fruit del conveni de col·laboració que han signat aquest divendres l’entitat amb el Gimnàstic Terrassa.

El trasllat de la secció de bàsquet a les noves instal·lacions de l’Àrea Olímpica permetrà al Gimnàstic Terrassa utilitzar en exclusiva el pavelló del Pla del Bon Aire per desenvolupar les seves activitats, tant la realització d’entrenaments com l’organització de competicions d’artística i rítmica. De fet està previst que el Gimnàstic abandoni a finals de juliol les precàries instal·lacions de Vallparadís per poder ja utilitzar el pavelló aquest mateix estiu.

S’ha creat precisament una comissió de seguiment integrada pels dos clubs de cara a veure com funciona aquest primer any. L’acord, d’una temporada de vigència, és un primer pas per integrar definitivament el Gimnàstic Terrassa com a nova secció esportiva a partir del setembre de 2021.

Cadascuna de les entitats mantenen la seva personalitat jurídica, però a nivell de competició esportiva les inscripcions als campionats seran amb el nom de Club Gimnàstic Natació Terrassa.

El conveni preveu que els esportistes del Gimnàstic Terrassa, actualment més de 450, es converteixin en abonats de les instal·lacions del Pla del Bon Aire per tal que puguin accedir a totes elles al llarg de la propera temporada. Així mateix, els familiars de primer grau també hi podran optar o bé fer-se socis del CN Terrassa en les modalitats individual o familiar en condicions preferents.

De la mateixa manera, el Gimnàstic Terrassa facilitarà la incorporació en condicions favorables a aquells socis i sòcies del CN Terrassa que vulguin practicar algunes de les modalitats de gimnàstica.

En menys de dos mesos el Gimnàstic Terrassa abandonarà les instal·lacions de Vallparadís