Tu Ets Entorns Bellots

Convocada una concentració dilluns al Raval de Montserrat contra el polígon d’Els Bellots II

La Plataforma Tu Ets Entorns convoca a una concentració de rebuig a l’aprovació definitiva de la modificació del POUM.

Dimarts  la Generalitat va fer pública l’aprovació definitiva de la modificació del POUM de Bellots II que facilita la implantació del macropolígon de logística en aquest valuós espai agrari. El pas, explica la plataforma, “dona continuïtat a les facilitats que s’estan posant al procés urbanístic i confirma la sintonia entre el govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa per deixar carta blanca a la destrucció de l’entorn dels Bellots“.

Les entitats promotores de la Plataforma Tu Ets Entorns remarquen que aquesta “només una fase més” dins del procés urbanístic, i que encara falten altres passos com la redacció i aprovació del Pla Parcial. Per tant, conclouen, “tot es tracta d’una qüestió de voluntat política d’aturar i revisar el procés“.

Les 30 entitats i moviments veïnals i socials que formen part de la plataforma convoquen a la ciutadania per a què doni resposta a la sentència aquest proper dilluns 20 de desembre a les 19.30h al Raval de Montserrat. No tolerarem un procediment opac i que falta voluntat política per a complir amb els reptes de la crisi climàtica, ambiental i social que estem vivint“, avisen.

Tu Ets Entorns Bellots