Convocatòria del SAT per “Prou multes polítiques”

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) i Comités de Defensa de la República (CDR) de Terrassa es reunien el passat divendres 15 de febrer amb la Síndica de Terrassa amb motiu de la campanya “Prou multes polítiques”.  Després de la trobada, el SAT oferia una roda de premsa per a una posada en comú i col·lectiva valoració de la situació actual.

Des del SAT denuncien la persecució que es dóna per part de l’Ajuntament a actes reivindicatius tals com penjar pancartes i cartells, a través de l’ús de forces policials municipals, així com les consegüents identificacions que són considerades improcedents a la part que innecessàries. Destaquen, sobretot,  els pilars que fonamenten i suposen el motor de la campanya: primerament, l’objectiu és donar suport i assessorament jurídic a les persones denunciades; seguidament de fer una denúncia pública i política d’aquesta situació per, finalment, aconseguir que aquests procediments arbitraris s’aturin.  Emfatitzen un cas en concret en el que s’han vist involucrades 18 persones acusades de fer pintades i insultar i menysprear els agents quan, segons afirmen des del SAT, tan sols van adornar un edifici abandonat amb banderoles. El conjunt de persones encausades suma una multa total de 6.700€, que individualment significa una multa que oscil·la entre els 550 i els 600€.

No obstant això, des del SAT asseguren que la primera trobada amb la Síndica de Terrassa ha estat molt satisfactòria i que els han acollit amb una molt bona rebuda.