Convoquen una concentració a La Mola contra el tancament del restaurant

Clients, amics i usuaris del Parc Natural de Sant Llorenç en general s’han organitzat a les xarxes socials per convocar una concentració el pròxim dia 20 al cim del massís, en protesta pel tancament del restaurant La Mola.

Els convocants demanen portar pancartes i senyeres per fer soroll i que s’escolti la demanda de mantenir el servei de restauració obert. Paral·lelament, els gestors del restaurant ja han recollit 14.400 signatures en contra del tancament. Les lliuraran el dia 17 a l’Ajuntament de Matadepera primer i, l’endemà, a la Diputació de Barcelona, propietària de l’establiment.

Si no hi ha novetats, el restaurant La Mola tancarà el pròxim dia 22 després que la Diputació no hagi renovat el contracte als seus gestors després de 58 anys de servei. L’ens comarcal al·lega que el tancament és per motius de sostenibilitat i de conservació de l’entorn.

Aquests darrers dies d’obertura, els responsables del restaurant temen un principi de saturació del servei, atès les mostres de suport que reben des de l’anunci del tancament que es tradueix amb un augment de visites de clients i simpatitzants.

22 De Gener Tanca El Restaurant La Mola 8