Correus Furgonetas Electricas 2023 3

Correus incorpora dues furgonetes elèctriques a la seva flota de Terrassa

Correus ha incorporat recentment a la seva flota de Terrassa 2 noves furgonetes elèctriques amb què ha ampliat el nombre de vehicles sostenibles de la companyia a la ciutat. Per a finals del 2023, Correus comptarà amb més de 2.800 vehicles ecològics, entre ells 2.506 vehicles elèctrics i 310 furgonetes híbrides o ECO.

Amb l’adquisició dels nous furgons ecològics i l’ampliació del nombre de motos elèctriques per al repartiment d’última milla al llarg del 2022, Correus es consolida com la companyia que disposa d’una de les flotes elèctriques més grans i de “zero emissions” del sector de la distribució a Espanya, i avança en el seu objectiu d’assolir el 25% de vehicles elèctrics i aconseguir que la meitat de la flota estigui basada en tecnologies alternatives el 2030.

En concret, les noves furgonetes corresponen al model Kangoo Furgo E-Tech 100% elèctrics de Renault, que compta amb un volum de fins a 3,9 m3, 600 kg de càrrega útil, 1.500 kg de capacitat de remolc i un sistema d’obertura lateral amb 1,45 m. El vehicle disposa de 300 km d’autonomia i la possibilitat de recuperar 170 quilòmetres en 30 minuts gràcies a la bateria de 45 kWh i al carregador de 80 kW en corrent continu, fet que suposa una mitjana de 12.000 quilòmetres al mes. A més, la companyia disposa de 500 punts de recàrrega instal·lats a les seves instal·lacions de tot Espanya.

Amb la progressiva incorporació de vehicles d’emissions zero i ECO a la seva flota, Correus està preparada per seguir prestant el servei a tots els nuclis de població, respectant les restriccions establertes, com a mostra del seu compromís amb la mobilitat sostenible.