Correus ja ofereix cita prèvia a algunes oficines de Terrassa

Aquest mes de novembre Correus ha posat en marxa el servei de cita prèvia a la majoria de les oficines d’aquest servei a Terrassa. Els usuaris poden ara reservar dia i hora per fer qualsevol gestió i evitar-se així cues i esperes a les oficines de Correus de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, del passeig Lluís Muncunill, de l’avinguda d’Àngel Sallent i del carrer de Pau Marsal. El web de Correus no permet, per ara, reservar cita prèvia a l’oficina de l’avinguda de Santa Eulàlia, al barri de Can Palet, ni tampoc a la del carrer d’Itàlia, a Can Parellada.

La reserva de cita prèvia es pot fer a través del web de Correus (cal estar-hi registrat com a usuari) i amb l’aplicació per a mòbil de l’empresa estatal. Els majors de 65 anys, a més, poden fer-ho també a través del telèfon d’Atenció al Client, el 915197197. El sistema de reserva avisa dels trams horaris amb menys afluència de públic per tal d’assegurar que l’atenció es faci amb rapidesa.

La mesura arriba més de quatre mesos després que el mateix alcalde Jordi Ballart sol·licités a Correus una millora del servei a la ciutat, a conseqüència de les llargues que es van generar a l’estiu.