Creixen constitueix la seva nova Cooperativa formada per famílies i docents

L’escola Creixen Terrassa va celebrar dimecres passat l’acte de constitució de la seva nova Cooperativa de consum formada per famílies i docents de l’escola. L’assemblea es va celebrar a la seu del Vapor de Prodis. L’acte va comptar amb el regidor d’Educació, Joan Salvador, el director pedagògic de Creixen Educació, José Ramón Bertolín i la directora de Creixen Terrassa, Maite Márquez.

La nova Cooperativa està formada tant per les famílies com pels docents i professionals de l’escola.  L’associació vol ser un organisme participatiu mitjançant el qual es gestionaran anualment una part dels recursos del centre educatiu. Així, totes les persones sòcies de la Cooperativa tindran la capacitat de presentar projectes que posteriorment es debatran.

En aquest nou organisme, les famílies actuen com a persones sòcies consumidores, mentre que els professionals i educadors s’hi poden incorporar com a persones sòcies col·laboradores. A més, l’Assemblea esdevé l’òrgan principal de decisió, ja que és a través d’aquesta, que s’acabaran escollint els projectes que s’aplicaran perquè seran els que obtinguin un major consens i suport.

En l’Assemblea també s’ha escollit el Consell Rector de la Cooperativa, que està integrat per tres representants per part de les famílies i dues persones més per part de l’equip docent. Durant la sessió, s’ha
dut a terme una dinàmica de treball en equip i s’ha comptat amb l’actuació de la coral musical de l’alumnat de Secundària. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec del regidor d’Economia Social i Innovació de l’Ajuntament, Pep Forn.

Foto: Creixen