Creu Roja arriba als 8.000 socis i homenatja als seus fidels col·laboradors

“Gràcies sense tu no podem”, és el lema que Creu Roja ha fet servir per fer un homenatge als seus 8.000 socis, empreses i entitats que habitualment col•laboren amb la delegació terrassenca. El Teatre Principal s’ha omplert per recordar els programes de Creu Roja i gaudir d’una actuació coral de l’entitat, formada pels pares de la Torre del Palau. En els parlaments s’han destacat les aportacions dels socis col•laboradors, sense les quals Creu Roja no podria funcionar.

Les empreses i entitats Terrassa Sport Dance Selecta, International House, Fundació Manuel Lao, Torneig Hockey Solidari, Fundació Mina, Publitesa i Som Riures han rebut un especial reconeixement per la llarga trajectòria de col•laboració. També s’ha presentat l’Ainara, que amb poc més d’un any és la sòcia que s’ha inscrit amb el número 8.000.

A Terrassa durant el 2016 Creu Roja va atendre 14.000 persones i més de 3.000 van participar en programes de sensibilització. Més de 8.000 persones han passat pel programa contra l’exclusió social i més de 2.000 pel d’atenció a la infància i la joventut. En l’actualitat 700 voluntaris fan possible la implantació dels programes de Creu Roja.