Creu Roja celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb un vídeo d’agraïment

Creu Roja a Terrassa se suma aquest 5 de desembre a la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, una peça fonamental de l’organització, com queda recollit als seus principis fonamentals.

A Terrassa 677 persones voluntàries formen part de Creu Roja, desenvolupant projectes d’inclusió social, educació, salut, ocupació, i medi ambient. Des de fa més de 30 anys les dones són predominants (69%) i als darrers anys han augmentat les persones majors de 65 anys. Actualment hi ha dos perfils predominants: les dones entre 21 i 30anys i les dones majors de 65 anys.

A l’inici de la crisi del coronavirus, Creu Roja va activar ‘Creu Roja Respon’ per donar una resposta ràpida a les diferents necessitats socials que apareixien de forma sobtada. En el marc d’aquest programa, el voluntariat ha dedicat gairebé 13.000 hores a acompanyaments socials, orientació, lliuraments d’ajudes, activitats de prevenció, etc. A aquest temps, cal afegir la dedicació del voluntariat d’altres organitzacions, com els esplais diaris, que es va oferir per donar suport a les accions de distribució d’aliments i que encara avui acompanya i orienta a centenars de persones en l’accés als seus drets socials mitjançant eines informàtiques.

El podeu veure a https://vimeo.com/raulmunoz/download/411613077/de1db34c86