Creu Roja i Carrefour instal·len dos punts de recollida solidària de material escolar

No un sinó dos punts de recollida a Terrassa. És la principal novetat d’una altra edició, la novena, de la campanya “Tornada a l’escola solidària” que duen a terme divendres i dissabte Creu Roja Terrassa i la Fundació Solidaritat Carrefour.

Els establiments de la marca francesa situats al Carrefour Vallès i Carrefour Montserrat es converteixen durant dos dies en punts de recollida de material escolar destinat a famílies amb nens i nenes en edat escolar que estiguin travessant per dificultats econòmiques. L’any passat la campanya va permetre omplir la motxilla de més de 500 famílies amb infants d’entre 3 i 16 anys. L’objectiu passa per repetir l’èxit i recollir prou material escolar per a 513 famílies de Terrassa.

Paquets de folis, dacs, bolígrafs, quaderns o motxilles són alguns dels objectes que qualsevol comprador pot aportar de forma solidària a la recollida de Creu Roja i Carrefour. Més de 100 voluntaris, repartits en 4 torns, seran els encarregats de disposar tot el material donat entre divendres i dissabte a Terrassa, coincidint amb l’horari dels establiments Carrefour.

Més enllà de Terrassa, la iniciativa es desenvolupa a 25 supermercats i hipermercats de Catalunya. El compromís de la campanya és donar cobertura a 6.000 infants de tot l’Estat. L’any passat Carrefour va lliurar a Creu Roja material escolar per valor de 562.000 euros arreu de l’Estat. Només a Terrassa es va recollir material per un valor de 6.627 euros.