Creu Roja ja ho té tot a punt per fer arribar 1.500 lots de joguines a famílies vulnerables

Creu Roja ho ha tornat a fer. Gràcies, una vegada més, a la col·laboració de la ciutadania. La campanya solidària de l’entitat ‘Els seus drets en joc’ ha aconseguit recollir joguines per als infants més vulnerables i ja ho té tot a punt per fer-les arribar a les famílies que ho han sol·licitat. Aquest divendres s’encara la fase final del projecte. És l’últim dia per confeccionar els lots que ja podran repartir la setmana que ve.

Aquest any s’ha assolit de nou l’objectiu gràcies a l’aportació de particulars però també de moltes entitats i empreses de la ciutat. Això ha permès recollir joguines per a 1.500 infants, d’unes 650 famílies. Cada lot conté, al menys, un dels elements que han demanat els infants i també un joc familiar.

La campanya de Creu Roja ha estat possible gràcies a la tasca d’una cinquantena de voluntaris que han participat en les tasques de recollida i trasllat de les joguines, però també en la classificació i confecció dels lots, així com en la feina d’organització i administració.