Curs Socorrisme Creu Roja

Creu Roja organitza un curs de socorrisme a piscines

Creu Roja organitza un curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques. La formació està oberta a la ciutadania i comença el proper 30 de gener. Es realitzarà al Club de Natació Terrassa de dilluns a divendres de 09.00h a 13.00hLes sessions s’allargaran fins al 15 de maig. Encara queda alguna plaça.

El curs permetrà adquirir noves habilitats i destreses a l’aigua, com natació socorrista, tècniques de remolc de persones, orientació i procediments al medi natural i mètodes de prevenció i atenció d’accidents i lesions en aquest context. També  es realitzaran 80 hores pràctiques a instal·lacions esportives aquàtiques. 

Per poder accedir-hi és necessari disposar de titulació d’ESO o superior, document d’atur i inscripció a l’Oficina de Treball (DARDO), DNI, i facilitar el telèfon o forma de contacte. Cal tenir present que es realitzarà una prova de nivell de piscina bàsica.

Així es tracta d’una actuació impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. 

A Creu Roja son experts en els coneixements de primers auxilis per garantir els efectes negatius d’un accident inesperat. I és per aquest motiu que formen al seu personal, tant voluntariat com tècnic en diferents àrees de primers auxilis, amb l’objectiu, doncs,  de reduir els accidents i dotar a les persones de més seguretat.

[Foto: Creu Roja]