Crida a escoles i instituts perquè s’incorporin al Conveni Educatiu per l’Economia Social i Solidària

Cinc centres educatius i tres entitats formen part d’un conveni educatiu impulsat per l’Ajuntament per fomentar i divulgar l’Economia Social i Solidària en l’ensenyament treballant de forma col·laborativa.

A banda la participació al programa permet generar debat i reflexió a les aules al voltant dels valors socials i econòmics i les necessitats de les persones i el seu benestar.

El govern municipal fa una crida a als centres educatius de la ciutat a que se sumin al conveni i per això ha organitzat una sessió al centre cívic President Macià on escoles i agents han explicat la seva experiència i que els ha aportat formar part del projecte.

Els cinc centres que ja participen al conveni són els instituts Montserrat Roig, Sant Eulàlia, Ègara i les escoles Vedruna Vall i Creixen. També en formen part la Xarxa d’Economia Solidària, l’Associació Camp de l’Energia del Bé Comú i Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental. Per adherir-se al conveni només cal omplir un formulari com a pas previ a la seva signatura.

A més dels serveis d’Educació i d’Economia Social, hi participen altres agents i entitats que impulsen aquest tipus d’economia.