Crida a la responsabilitat per a la Final Four que es disputa aquest cap de setmana a Can Salas

Aquest dijous s’ha presentat institucionalment la Final Four d’hoquei herba a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa. Entre dissabte i diumenge els quatre primers equips masculins i femenins de la lliga regular buscaran agafar el relleu del Club Egara, en l’apartat masculí, i del Club de Campo, en el femení. Van ser els guanyadors de la darrera edició, la del 2019, ja que la temporada passada no n’hi va haver per la pandèmia.

Terrassa, doncs, tornarà a ser la ciutat que donarà a conèixer els campions de lliga, després que al 2019 la Final Four l’organitzés l’Egara. No serà el campionat desitjat, ja que el protocol Covid fa extremar totes les mesures per evitar riscos de contagi, i l’aforament a la graderia serà limitat. Per això s’ha insistit en la responsabilitat de tothom.

La Final Four és un exemple més de l’ampli ventall d’esdeveniments d’aquest 2021, any en el qual Terrassa ha estat designada ciutat europea de l’esport, i un aperitiu del que vindrà d’aquí poc més d’un any, amb el Mundial d’hoquei femení.

Trofeu de lliga pel qual lluitaran els equips aquest cap de setmana

Lorena Toda ha presentat l’acte d’aquest dijous davant les autoritats, esportistes, patrocinadors i mitjans de comunicació

El tècnic del Polo Roger Pallarols, al centre de la imatge, conversant amb el davanter de l’Egara Pau Quemada. Només es podrien trobar en una hipotètica final