Crispació entre Sant Pere Nord CF i EF Manu Lanzarote per a l’ús del camp municipal

Creuament d’acusacions entre Sant Pere Nord i EF Manu Lanzarote per a l’ús del camp municipal. Totes dues entitats van signar un contracte per a la cessió d’ús del terreny de joc al club de futbol femení per a les temporades 2020-2021 i 2021-2022. El Sant Pere Nord, però, ha comunicat que el rescindeix pels reiterats impagaments i incompliments dels acords pactats.

Manu Lanzarote, però, es defensa. El seu president ha assenyalat que està al corrent de pagament i no entén els motius que han portat a la junta directiva del Sant Pere Nord a prendre aquesta decisió.

El Manu Lanzarote fa vuit anys que es va instal·lar a Terrassa. No té seu fixa i fins ara ha passat per diferents instal·lacions, com les de CF Pueblo Nuevo, UD San Lorenzo i CP San Cristóbal. Tot i la polèmica que s’ha originat, el seu objectiu no és sortir de la ciutat i el 2 de setembre els seus equips es presentaran a entrenar.

De moment, però, el primer equip, que milita a Preferent, ha iniciat la pretemporada al camp del CD Pomar de Badalona. Tot i que l’Ajuntament ha mediat entre les dues parts, no s’ha arribat a cap acord d’un affaire que va camí d’enquistar-se i, possiblement, de resoldre’s per via judicial.