Cristian García analitza el projecte futbolístic del Terrassa FC al programa Àrea de Joc

L’entrenador i director esportiu del Terrassa FC, Cristian García, ha passat aquest dimecres pel programa Àrea de Joc de la Ràdio Municipal de Terrassa. Cristian ha analitzat el futbol que es podrà veure la propera temporada, un futbol intens, arriscat i reconeixible com era ell de jugador. D’aquí que hagi escollit un perfil de futbolista que compleixi aquest patró de joc.

Amb l’arribada del davanter Carlos Martínez, procedent del filial del Llagostera de la 1a Catalana, Cristian compta amb 17 fitxes. Joan Pallàs, lateral del San Cristóbal, podria ser el divuitè. L’objectiu és fer una plantilla amb 20 o 21 jugadors, a l’espera de saber si hi haurà o no alguna incorporació més. Tot dependrà de les renovacions que es puguin produir d’aquells que encara queden per definir el seu futur com Joel Cañaveras, Guillem Castell, Marc de Val, Pol Ballesteros i Fran Ochoa.

El tècnic egarenc també s’ha mullat sobre la notícia apareguda a la premsa local, en la qual s’especifica que el Terrassa FC podria jugar a Segona B si es produeix un descens administratiu per impagament del Gavà.

Confirmat Ramón Montilla com a segon entrenador i Miguel Ángel Álvarez com a preparador de porters, en les properes hores es donarà a conèixer el nom d’un nou preparador físic que substituirà Edu Caro.