Cristian García: “L’eliminatòria segueix oberta i anem a Mar Menor amb la idea de fer un gol”

L’1 a 0 aconseguit pel Terrassa FC contra el Mar Menor en el partit d’anda del play-off és un bon resultat, tot i que el marcador pot ser curt davant d’un rival que aquest diumenge sortirà a per totes des del primer minut.

La plantilla terrassista és conscient que els murcians hauran d’arriscar i agafar la iniciativa del partit, però no es vol especular i tant jugadors com cos tècnic tenen clar que s’ha de saltar al terreny de joc amb l’objectiu de marcar el més aviat possible.

El Terrassa FC, doncs, haurà d’estar molt atent al joc directe del Mar Menor, que ja va crear perill a l’Olímpic. Les dimensions més reduïdes del seu camp afavoreixen les accions a pilota aturada dels murcians, que tenen en Belencoso, el seu pitxixi, el jugador més decisiu a davant.

Cristian García compta amb tota la plantilla, inclòs Guti i Virgili, que s’incorpora a l’expedició. L’equip sortirà des de Terrassa dissabte al migdia i està previst que arribi a San Javier al vespre. Després de Linares i Ontinyent, toca passar a la següent eliminatòria. El partit, a dos quarts de set de la tarda, es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Aficionats a El Pitín

El Terrassa FC no estarà sol al Pitín, camp del Mar Menor, ja que s’ha omplert un autocar amb 55 aficionats, que sortiran el diumenge a les 6 del matí cap a terres murcianes. A més es calcula que una cinquantena més aniran amb el seu cotxe privat, per la qual cosa els homes de Cristian García comptaran amb el suport d’un centenar de socis i aficionats per aquest transcendental partit.