Cristian García: “Qui tingui la pilota més estona serà el guanyador de l’eliminatòria”

 

La classificació per a la segona ronda ha estat una injecció de moral per a la plantilla del Terrassa FC. Tot i que el Compostela té més història i pes com a equip respecte el Mar Menor, tant jugadors com cos tècnic confien en passar l’eliminatòria davant d’un rival que proposa un futbol molt similar.

Està clar que no encaixar cap gol a l’Olímpic, tal i com va passar contra els murcians, deixaria al Terrassa amb moltes opcions per al partit de tornada a San Lázaro. Això i tenir el control de la pilota seran claus en l’eliminatòria.

David Toro, que es va perdre per molèsties el partit de tornada contra el Mar Menor, i Fran Piera s’han entrenat al marge de l’equip a l’inici de la setmana, però tot apuntak a que el tècnic del Terrassa podrà comptar amb ells per diumenge. Guti també està recuperat. El partit, que començarà a les sis de la tarda, es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Segona oportunitat per als gallecs

El Compostela arriba a Terrassa passant pàgina al cop dur que va significar caure eliminat contra l’Espanyol “B” i no poder pujar a Segona Divisió “B”. El conjunt que dirigeix Yago Iglesias vol aprofitar la segona oportunitat que tenen ara, però és conscient que l’eliminatòria serà molt complicada i que es decidirà a San Lázaro.

Aquesta setmana el conjunt gallec s’ha entrenat en gespa artificial per adaptar-se a la superfície de l’Olímpic. Iglesias compta amb tota la plantilla, després de la recuperació de Santi Gegunde i Diego.

Gespa de l’Olímpic

La SD Compostela no està acostumada a jugar en gespa artificial, perquè el Multiusos de San Lázaro és de gespa natural. Tot i que l’estat del terreny de joc de l’Olímpic ha estat un mal de cap per a la plantilla del Terrassa FC al llarg de la temporada, es dóna la circumstància que aquest cop podria ser un avantatge per als de Cristian García. Un factor, doncs, clau en l’eliminatòria de cara al partit de tornada a Santiago de Compostela.