Cristian García rep l’escalf d’amics i d’excompanys en un merescut partit d’homenatge

L’aturada del futbol per les festes de Nadal s’aprofita per disputar diferents compromisos amistosos. Un pendent a l’agenda del Terrassa FC era el partit d’homenatge a Cristian García, per agrair els anys que l’egarenc va defensar la samarreta terrassista.

La seva retirada com a futbolista en actiu la temporada passada, després de patir una greu lesió, i el fet que s’encarregués tot seguit de la banqueta del primer equip han ajornat aquest partit fins a aquest dissabte. Cristian, acompanyat de la seva família, ha rebut un sentit reconeixement d’amics, d’excompanys, del mateix club i també de l’alcalde, Alfredo Vega. Un dia molt emotiu per a l’entrenador del Terrassa, que s’ha tornat a vestir de curt.

S’enfrontaven un equip format per amics i companys de Cristian contra els veterans del FC Barcelona, on hi figuraven algun exjugador del Terrassa FC com Xevi Molist. El centenar d’aficionats que s’han apropat a l’Estadi Olímpic han pogut veure en acció a alguns dels jugadors que van formar part de l’etapa més daurada del club egarenc, la de l’ascens a la Segona Divisió “A”, com Mario Gibanel, Jordi Navas, Monty, David Charcos o Morales. Gibanel, l’heroi de Barakaldo, no podia faltar a aquest partit.

Tots ells han format part de l’equip dels amics de Cristian, conjuntament amb alguns dels integrants de la primera plantilla del Terrassa. Precisament el davanter Nils Puchades ha estat l’autor de l’únic gol del partit.