Crit d’alerta de “La temerària” sobre la situació del comerç terrassenc

Aquest mes de juny la llibreria “La temerària” ha viscut el pitjor mes dels gairebé quatre anys d’història de l’establiment. Aquest fet, afegit a dos anys de baixa facturació, han portat el propietari, Àlvar Masllorens, a compartir a les xarxes un comunicat on reflexiona sobre la delicada situació de molts comerços terrassencs. El text s’ha viralitzat ràpidament i ha estat motiu de comentari tant a Terrassa com a la resta del país, després que també el compartissin llibreters d’altres ciutats. Masllorens apunta que una de la causes principals d’aquesta crisi que viu el petit comerç és l’auge de les compres per internet i convida a fer una reflexió sobre els nostres hàbits de consum.

Masllorens es va reunir divendres amb membres del govern municipal per tractar aquesta qüestió i d’entrada valora positivament l’empenta del nou Ajuntament. Assegura que comparteixen un primer diagnòstic sobre el comerç de la ciutat que s’hauria de completar.

La situació de “La temerària” és suficientment crítica com per impedir la continuïtat del negoci de cara a l’any vinent si es manté el baix ritme de vendes d’aquest inici d’estiu.