Cruel derrota del Terrassa FC femení contra l’Europa en el temps afegit

Cruel derrota de l’equip femení del Terrassa FC, que va veure com en el temps afegit s’escapava un punt de la seva visita al Nou Sardenya. Al final derrota per 2 a 1 contra l’Europa i pas enrere en les seves aspiracions de permanència a la Primera Nacional, ja que ara mateix el quadre de Joan Bacardit ocupa places de descens (tretzè amb 11 punts).

Primer temps amb accions en cadascuna de les àrees, però sense jugades clares de gol. De fet l’1 a 0, en el minut 37, va ser una errada de la terrassista Lydia que, en el seu intent de rebutjar una falta treta per Laura, va sorprendre Ari, introduint la pilota en la seva pròpia porteria. El gol va descol·locar les visitants, però les intervencions de la portera del Terrassa va evitar que s’incrementessin les diferències.

En el segon temps va continuar l’equilibri i una acció per la banda esquerra de Maria De Fulgencio en el minut 57 va donar peu al gol de l’empat, obra de la mateixa Lydia. L’Europa va estirar línies, però es va trobar amb una Ari molt encertada sota pals. Quan semblava que hi hauria repartiment de punts, un potent llançament de falta de Laura en el minut 92 va deixar sense premi a les jugadores del Terrassa. Diumenge toca revertir la situació davant la visita del Huesca.