Cs acudirà sense propostes al debat de l’Estat de la Ciutat, en protesta pels “incompliments del govern”

El grup municipal de Ciutadans ha rebutjat presentar cap proposta al debat de l’Estat de la Ciutat d’aquest divendres. En paraules de la portaveu de la formació taronja, Isabel Martínez, és una mostra de “decepció” amb el govern municipal. El motiu principal és la negativa de l’equip de govern a fer el Baròmetre Municipal d’enguany. Segons Martínez, aquest estudi oferia dades objectives a partir de les quals poder fer una fotografia de la ciutat de cara a debats com el d’aquest divendres.

A més, al debat d’Estat de la Ciutat d’ara fa un any es va aprovar per unanimitat una proposta de Ciutadans perquè aquesta enquesta recollís encara més dades. Sense Baròmetre, Martínez entén que el govern de Jordi Ballart ha trencat aquest compromís. És per això que els regidors de Ciutadans es declaren “molt decebuts”.

Ciutadans considera que l’equip de govern “ha fet moltes promeses que ha incomplert”. El grup encapçalat per Isabel Martínez espera que el Ple extraordinari no sigui “un intent més de prometre més coses que al final no compliran”.