C’s aposta per la conciliació familiar i es proposa que el Ple debati sobre la jornada escolar contínua

El grup municipal de Ciutadans ha anunciat que no votarà ni a favor ni en contra de l’aprovació de les ordenances fiscals. L’abstenció respon, sobretot, al desacord en la suspensió de les taxes de terrasses de bar, fet que genera -segons la formació taronja- un greuge comparatiu entre alguns establiments de la ciutat. D’altra banda, però, Ciutadans sí que es mostra satisfet en una altra de les mesures que s’inclouen en les noves ordenances. Es tracta de la revisió de la taxa dels guals, una iniciativa impulsada per aquest partit i que -calculen- beneficiarà a més de 300 contribuents.

El regidor David Aguinaga també ha presentat les propostes que el seu partit farà arribar al Ple municipal d’aquest divendres. Entre les principals reivindicacions, el grup taronja demanarà que es reforci el servei d’autobusos per reduir el risc de contagi en el transport públic, així com també que s’ampliï el servei en els Centres d’Atenció Primària, especialment en els tràmits que han de fer les persones grans.

D’altra banda, Ciutadans també reclama més mesures per la conciliació laboral-familiar i aposta per impulsar un nou model d’horari escolar basat en la jornada contínua. El grup municipal també presentarà una proposta instant a l’equip de Govern perquè, precisament, es comprometi a executar les propostes de resolució aprovades en sessió plenària.