Cs considera que Lluïsa Melgares oculta informació del contracte d’Eco-Equip

La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez, ha mostrat la seva indignació amb Lluïsa Melgares per haver-los “ocultat informació respecte al contracte amb Eco-Equip”.

La regidora del partit taronja ha indicat que “el novembre de 2022, en el marc del Ple de Pressupostos, des de Ciutadans vam demanar al govern una auditoria de l’empresa encarregada de la recollida de residus que, cal recordar, és el servei pitjor valorat per la ciutadania”. “Davant aquesta petició la tinenta d’alcalde, Lluïsa Melgares, va indicar-nos que aquesta auditoria ja estava feta, i que ja s’havia establert un contracte programa amb Eco-Equip i que els grups de l’oposició podríem tenir accés al mateix a principis de 2023”, ha declarat Martínez.

Segons Ciutadans, el 13 de gener van demanar una còpia del programa, i aquesta sol·licitud va ser contestada en els següents termes: “En relació amb aquesta pregunta i seguint la indicació del servei responsable de respondre-la, us demano una ampliació del termini de resposta atès que s’ha d’elaborar la informació a donar-vos. El termini queda ampliat una setmana, essent el dia 26 de gener la nova data límit de resposta”.

“Aquest fet ja ens va resultar estrany, però el que ha estat increïble és que fins al 7 de febrer no hem tornat a tenir notícies”, ha explicat Martínez, qui ha afegit que “no ens han facilitat la copia del contracte, que van dir que disposaven al novembre, i la resposta donada per la regidora Melgares no es correspon amb el que va comprometre’s al ple de pressupostos, ja que en cap moment ens ha facilitat una còpia del contracte programa ni de l’auditoria”.

Martínez ha indicat que “Melgares s’ha malacostumat a decebre. Aixeca la camisa a la ciutadania i als grups de l’oposició “. “Per aquest motiu i davant l’ocultació d’informació pública per part de l’equip de govern elevarem una queixa a la comissió de transparència. Volem conèixer els termes del contracte programa de l’Ajuntament, així com disposar de l’auditoria del servei i quines han estat les conclusions extretes”, ha finalitzat Martínez.