Cs defensa la Comissió de Seguiment del Codi Ètic en el cas de l’Informe de la Síndica

La Comissió de Garanties i Seguiment del Codi Ètic de l’Ajuntament no va arribar a valorar l’informe de la Síndica Municipal que posava sobre la taula una vulneració del codi ètic per part de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras Aquesta comissió compta amb la participació de tots els grups municipals. La presidència recau en la presidenta de la comissió de Transparència, que és rotatòria, i que ara ostenta Isabel Martínez, de Ciutadans.

Martínez ha explicat en roda de premsa les diferències entre l’equip de govern i els grups de l’oposició en la comissió, sorgides per la filtració de l’informe a la premsa.

Martínez ha subratllat “la independència’ de la Sindicatura Municipal de Greuges i ha criticat que, des de l’equip de govern, ha dit, s’hagi posat en dubte la feina de la comissió.

L’Ajuntament està estudiants els dubtes tècnics que els partits van manifestar alhora de valorar l’informe de la Síndica. Quan hi hagi una conclusió, la comissió es tornarà a reunir. La comissió també investigarà qui va filtrar l’informe a la premsa.