C’s demana que l’Ajuntament indemnitzi els policies lesionats per insolvents

Ciutadans demana a l’Ajuntament que indemnitzi els policies lesionats en acte de servei per persones insolvents. El grup taronja explica que, en aquests casos, la jurisprudència avala que el consistori es faci càrrec de l’import, quan l’agent hagi estat agredit per una persona que no pot pagar la indemnització. A Ciutadans els consta quatre reclamacions de policies però això no vol dir, ha explicat el grup municipal, que anteriorment no n’hi hagi hagut més. Els taronges portaran aquesta petició al ple del mes de febrer.

En la roda de premsa prèvia al ple, el regidor David Aguinaga, també ha lamentat els tuits de l’edil de Turisme, Pep Forn, crítics amb els cossos de seguretat. Per a Aguinaga, el marc dels versots satírics del Dimecres de Cendra no exculpen el regidor d’ERC.

Ciutadans també proposarà al ple un procés participatiu per a la creació d’un nou equipament cívic Districte 3 i marcar-lo com a una prioritat del mandat; i impulsar el perllongament del Parc de Vallparadís fins a Les Fonts.