Cs Pantalla Mundial

Cs demana que s’instal·li una pantalla gegant al Recinte Firal per seguir els partits de la selecció al Mundial

El grup municipal de Ciutadans Terrassa presentarà una proposta al ple municipal d’octubre perquè l’Ajuntament instal·li una pantalla de gran format per seguir els partits de la selecció espanyola a Terrassa.

Segons la regidora i alcaldable, Isabel Martínez: “El futbol és l’esport més popular al conjunt de l’Estat espanyol, a Catalunya i a Terrassa”. Martínez ha afegit: “cal recordar també que la pràctica de l’esport és una eina fonamental per promoure hàbits saludables”. Per aquest motiu, la regidora considera que “és adient promoure, des de l’administració pública, la instal·lació d’una pantalla de gran format perquè tots els veïns de Terrassa puguin seguir els partits de la selecció espanyola”.

El Mundial es podrà seguir del 20 de novembre al 18 de desembre i els emplaçaments que demana el grup taronja són “preferiblement el Recinte Firal o el poliesportiu de Can Jofresa”, ha declarat Martínez.

En aquest mateix mandat, el grup municipal de Ciutadans va promoure un acord per instal·lar una pantalla gegant per seguir els partits de la selecció a l’Eurocopa celebrada l’any 2021. Aquesta proposta va comptar amb el vot favorable de Tot per Terrassa i del PSC i es va dur a terme al camp municipal del CP San Cristóbal amb restriccions derivades de la Covid-19. Tot i això, Martínez ha sentenciat que “l’afluència als partits va ser molt elevada i va servir per dinamitzar l’esport a la ciutat”.