Isabel Martínez 2

Cs demana un programa específic per fomentar i facilitar el voluntariat de gent gran

En el marc del Dia Internacional dels Voluntaris, que se celebrarà dilluns 5 de desembre, el grup municipal de Ciutadans  ha fet pública una proposta perquè a Terrassa es desenvolupi un pla concret de voluntariat per a persones grans. Segons la regidora i alcaldable del partit a la ciutat, Isabel Martínez, la iniciativa neix amb la voluntat que “s’arribi a acords amb entitats de la ciutat on les persones grans que vulguin ser voluntàries puguin adreçar-se”.

Segons Martínez, “moltes persones grans es volen implicar a la societat i construir des de la seva experiència, compartint els seus coneixements, experteses, i aficions”. La regidora lamenta que “un ciutadà terrassenc o ciutadana terrassenca que vulgui aportar el seu temps i experiència en accions de voluntariat no troba a la web municipal les entitats on podria dur a terme aquest servei a la comunitat, ni si hi ha entitats amb acords ja establerts”.

Cs demana que el conjunt de la ciutadania pugui conèixer les opcions de voluntariat disponibles a la ciutat per “establir una acció organitzada, sistemàtica i sinèrgica”. “Hi ha moltes persones grans amb ganes de millorar la realitat i transformar el món des del nostre municipi, donem-los els mecanismes necessaris per poder-ho fer”, afegeix Martínez.