Cs dóna a conèixer la resta d’integrants de la llista electoral per a les municipals

Javier González, candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Terrassa, ha anunciat “la incorporació de diverses persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat, representants d’associacions esportives, veïnals i de comerciants” en la llista que la formació taronja presenta a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. González ha explicat que”tots són persones compromeses amb la societat civil que volen aportar la seva experiència professional a la gestió municipal”, per això Cs ha inclòs entre els seus candidats “a autònoms i empresaris, treballadors manuals i funcionaris públics”.

En la candidatura de la formació taronja destaca la incorporació d’Agustín Robles, vinculat al Terrassa FC. SAD (administració esportiva del primer equip), Ramon Moya, president del Club de Futbol Sant Pere Nord, Cynthia Ramírez, de l’associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) Font de l’Alba i vinculada a l’associació de veïns de Ca Tusell, Patricio Cervilla, membre de la junta directiva de l’AV de Ca Parellada i Nova AV de Ca Parellada, i Eduardo Méndez, que forma part de la junta directiva de l’Associació de Comerciants de la Maurina.

L’equip de Javier González també aposta per la continuïtat, ja que els actuals regidors del grup municipal Carmen Ortuño i David Aguinaga acompanyen a l’alcaldable en el número 2 i 3 respectivament. L’advocada Isabel Martínez i l’actor i mestre Enric Rovira,  aquest com a independent, ocupen el 4 i el 5 de la llista per als comicis municipals.