C’s es reuneix amb la direcció de Cirsa per conèixer les implicacions de la venda d’accions

El Grup Municipal de Ciutadans i els portaveus de la formació taronja d’Economia i Treball al Parlament, José Maria Cano i Carmen de Rivera, s’han reunit aquest dilluns al matí amb el director de relacions institucionals de Cirsa, Carlos Duelo. La formació ja havia manifestat la seva preocupació davant la possibilitat que una part o totes les accions de l’empresa terrassenca es venguin a un fons d’inversió.

Segons el partit taronja, l’empresa els ha manifestat que no abandonarà la ciutat i que cap dels llocs de treball està en perill.

El portaveu del grup municipal anuncia que en els propers dies també es trobaran amb els representants del comitè d’empresa i lamenta que l’equip de govern no s’hagi reunit, que ells en tinguin coneixement, ni amb la direcció ni amb la plantilla, per conèixer de primera mà els plans de futur de la companyia i les implicacions d’una possible venda

D’altra banda, la formació presentarà al ple del proper dijous, 3 propostes d’acord de junta de portaveus i una proposta de resolució.

Instar la Generalitat i el Govern Central a estudiar les millores d’accessibilitat de la B-40 al seu pas pel Parc Audiovisual, la creació d’un jutjat especialitzat en hipoteques i clàusules abusives i manifestar el suport al cos de la Policia Nacional per les taques de pintura a la façana, són els 3 acords.

La proposta de resolució vol que el futur districte 7, format pels barris de Les Fonts i Can Parellada, es doti d’equipaments municipals i d’activitats socioculturals i juvenils.