C’s insta l’alcalde a votar en contra de la proposta de l’ANC per pagar els impostos a l’Agencia Tributària de Catalunya

El grup municipal de Ciutadans insta l’alcalde a votar en contra de la proposta de l’associació independentista Assemblea Nacional de Catalunya perquè es paguin els impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya. Javier González critica que Jordi Ballart hagi permès que la iniciativa s’inclogui en l’ordre del dia del pròxim ple perquè, segons la formació, és il·legal.

El portaveu del partit, Javier González, assegurat que: “A Cs no defugim cap debat, però instem l’alcalde a corregir aquest error. Encara que en aquest mandat l’alcalde ha deixat llibertat de vot en assumptes identitaris, en aquesta ocasió li emplacem al fet que indiqui al seu grup municipal el sentit del vot negatiu”.

Segons González: “Estem davant d’un nou intent per part de l’independentisme de passar per sobre de les lleis, fins i tot, en una situació de greu crisi per la pandèmia”. Segons el polític: “Ara mateix tots els esforços han de destinar-se a frenar la Covid-19 i les seves conseqüències, i no malgastar recursos en un ens que ja funciona ni a crear estructures d’Estat”.