Isabel Martínez 4

Cs lamenta que la ronda nord “sigui una moneda de canvi d’Esquerra per assegurar-se la cadira uns mesos més”

Els grups municipals de Ciutadans a Terrassa i Sabadell lamenten que la ronda nord hagi hagut d’esperar tant per acabar “sent una moneda de canvi d’Esquerra per assegurar-se la cadira uns mesos més”.

“Avui celebrem que, per fi, el govern de la Generalitat de Catalunya hagi decidit finalitzar la ronda nord que connectarà Terrassa amb Sabadell”, ha declarat Joan García, diputat al Parlament i alcaldable a Sabadell. El polític ha afegit que “és vergonyós que una via tan important per connectar el teixit comercial de les dues principals ciutats del Vallès hagi hagut d’esperar per culpa dels capritxos personals d’Esquerra”. L’alcaldable de CS a Sabadell ha exposat que “ha estat gràcies a l’esforç de Ciutadans que hem pogut aconseguir acords polítics als Ajuntaments de Sabadell, Terrassa i al Parlament de Catalunya, fet que ha estat determinant”.

Per la seva banda, Isabel Martínez, regidora i candidata a l’alcaldia de Terrassa ha lamentat “que el PSC no hagi pressionat abans per a forçar la construcció d’una infraestructura clau pels veïns i teixit econòmic del Vallès Occidental”. A més, l’alcaldable a Terrassa ha denunciat que “Esquerra porta anys segrestant aquesta infraestructura i ara, com a moneda de canvi per aprovar els pressupostos i assegurar-se la cadira uns mesos més, s’han fet enrere en les seves reivindicacions”. “Els ciutadans han esperat massa, ja fa anys que podríem gaudir d’aquesta via i si no ho hem pogut fer ha estat pels interessos partidistes d’Esquerra”, ha sentenciat.