Cs portarà un pla de xoc de barris al ple d’octubre

“Els Barris de Terrassa no poden esperar ni un minut més. Hem d’impulsar polítiques clau en matèria de seguretat, neteja, manteniment, mobilitat i promoció econòmica”. Així s’ha expressat la candidata de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Terrassa i regidora a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martínez, que ha fet públic un pla de xoc de barris que presentarà el partit al pròxim ple municipal.

“Els barris són els grans oblidats per l’equip de govern en aquest mandat i això ha de canviar” ha assegurat Martínez, que ha lamentat que “l’equip de govern sembla que no els té en compte a l’hora d’aplicar polítiques públiques que millorin el dia a dia dels veïns”. Per això, el partit taronja ha fet públic un pla de xoc perquè s’incrementi el buidatge de contenidors i la retirada d’objectes a tots els barris.

En l’àmbit de la seguretat, Cs vol reforçar la vigilància de la Policia Municipal amb l’objectiu d’”evitar robatoris i actes incívics com la circulació indeguda de patinets elèctrics”. Per a fer-ho proposen el patrullatge mixt de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra. D’altra banda, en l’àmbit de la mobilitat es proposa “oferir 30 minuts gratis per als clients de tots els aparcaments públics i privats colindants amb els principals eixos comercials, així com ampliar les àrees d’aparcament exprés a tots els barris de la ciutat”.

Finalment, Martínez ha exposat que se sol·licitarà “facilitar a tots els comerços de la ciutat l’accés a la il·luminació de Nadal sense cap mena de cost”, la qual cosa per al partit “impulsarà la promoció econòmica en un període concret d’altes vendes”.