Cs rep el suport de TxT i el PSC per poder projectar els partits d’Espanya en pantalla gegant

Els partits de la selecció espanyola de futbol durant la fase final de l’Eurocopa es podran veure en pantalla gegant en un lloc públic de Terrassa. Ho ha anunciat aquest divendres el grup municipal de Ciutadans, que ha arribat a un acord amb Tot per Terrassa i el PSC per tirar endavant la seva proposta. La iniciativa s’aprovarà previsiblement el proper dimecres, en el Ple municipal, i el primer partit podria projectar-se entre el 27 i el 29 de juny, en funció de la posició que acabi Espanya en la fase de grups.

Ciutadans també demanarà en el Ple de juny que s’elabori una campanya informativa per prevenir els Trastorns de Conducta Alimentària, després que aquests hagin augmentat un 52% durant el 2021, amb especial incidència entre els joves de 12 a 18 anys.

El partit taronja també reclama un calendari per a les festes majors de barri, de manera que es pugui dotar de les subvencions oportunes a les associacions veïnals. Una altra proposta planteja la descentralització de la gestió i els recursos del Districte Jove, pensant amb una reassignació pels esplais. D’altra banda, Ciutadans vol promoure la implantació de sistemes de descalcificació i filtratge de l’aigua per als comerços dedicats a l’hostaleria.