Cs tria Javier González com a coordinador del comitè d’estratègia del partit

Cs ha anunciat la renovació de l’estructura orgànica del partit per afrontar un any electoral marcat per les eleccions europees i un probable avenç de les eleccions catalanes. Aquesta reorganització se centra en la creació d’un nou comitè d’estratègia que estarà encapçalat per Javier González, que va ser membre fundador del partit, president del Consell General, membre de l’executiva nacional fins al 2015 i portaveu del partit a Terrassa. Amb aquest moviment CS Terrassa guanya espai dins de la direcció del partit a Catalunya. 

 Des de la formació afirmen que volen reconnectar amb la ciutadania, que els percebin com un partit útil. A més, de donar a conèixer que es presenten a les eleccions europees i catalanes, han assegurat.

 Dins aquest rearmament el partit taronja ha informat també la finalització del procés de renovació de totes les Juntes Directives a Catalunya, que començaran a desenvolupar la seva activitat al territori de forma immediata.

 Pel que fa a l’actualitat política, la La portaveu adjunta del Comitè Autonòmic de Ciutadans a Catalunya, Isabel Martínez,  ha assegurat que  les cessions sense matisos del PSC i el PSOE a les voluntats dels independentistes no han servit de res. 

 En aquest mateix sentit, Martínez ha fet un al·legat posant en valor la utilitat de CS com  un partit capaç de mirar a banda i banda del tauler polític, evitant que partits radicals com Junts condicionin les polítiques públiques a impulsar, ha afegit.

 Finalment, CS ha assegurat que l’adopció de l’obligatorietat de la mascareta a centres sanitaris i farmàcies s’ha de basar en criteris tècnics. Alhora, ha demanat al Govern que en cas d’implementar-se   a Catalunya faciliti els recursos necessaris per garantir que els centres sanitaris tinguin prou material per dispensar de forma gratuïta als usuaris.

[Foto: Cs]