C’s vol incloure el flamenc i el ball andalús en la guia de serveis i activitats educatives

Ciutadans vol que l’ajuntament habiliti com a aparcament públic un solar municipal, ubicat a la confluència de l’avinguda Glòries Catalanes amb els carrers Ter i Ramón y Cajal. Aquesta mesura seria temporal fins que el consistori disposi del finançament necessari per a la construcció d’un aparcament en el mateix punt. Aquesta és una de les dues propostes que el grup municipal portarà a ple aquest dijous. L’altra demana la redacció d’un nou pla director del Parc de Vallparadís i inclou diverses mesures per combatre les plagues de mosquits, la instal·lació d’un desfibril·lador i la interacció amb la UPC i FGC perquè la seva activitat s’integri millor en el parc, així com l’ordenació i senyalització de l’espai per a bicicletes i activitats esportives i l’ampliació de la zona de pícnic.

Al ple de dijous, Ciutadans també hi porta 4 propostes d’acord de junta de portaveus. D’una banda, volen incloure el flamenc i el ball andalús en la guia de serveis i activitats educatives. També demanen que l’ajuntament actuï perquè les màquines de vending incloguin productes d’alimentació més saludable.

En els altres dos acords, el grup municipal vol fomentar la igualtat de gènere amb accions de conciliació, la creació d’escoles bressol a prop dels polígons industrials i potenciant la inclusió de la dona en els programes de feina i formació, entre d’altres mesures. Ciutadans també vol celebrar a Terrassa diverses activitats en el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.