C’s vol dotar la Taula de Residus de més instruments de control i que sigui més participativa

El grup municipal de C’s dóna suport a la proposta de TeC i ERC-MES per celebrar un ple extraordinari al setembre sobre neteja i residus. Ho ha anunciat en un esmorzar per parlar sobre l’inici d’un nou curs polític que es preveu molt actiu fins a les properes eleccions municipals de maig de 2019.

El portaveu de la formació, Javier González, creu que la ciutadania demana una millora en matèria de neteja i recollida d’escombraries, sobretot als barris, i aquesta sessió extraordinària ha de servir per revertir aquesta situació.

En aquest sentit proposen una esmena que volen incorporar al text de moció: dotar a la Taula de Residus de més instruments i recursos per fiscalitzar l’acció de l’empresa, mesurar la qualitat del servei, professionalitzar alguns aspectes i reforçar la participació ciutadana. González vol que Taula funcioni de manera similar a l’Observatori de l’Aigua.

La formació també ha anunciat que no participarà en els actes institucionals de l’11 de Setembre pels mateixos motius que no ho ha fet en anys anteriors.

De cara al ple ordinari de setembre, C’s prepara, al menys, una proposta de resolució de l’àrea social: dotar a les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA) d’unes targetes identificatives que facilitin el seu dia a dia.

C’s ha anunciat també que de cara a la sessió ordinària vol aconseguir una acord de junta de portaveus per condemnar la violència i de respecte a la convivència.