Foto Isabel Martínez Ciutadans

Cs vol que Terrassa formi part de la xarxa de ciutats amigues de la infància

Cs Terrassa presentarà una proposta al proper ple municipal perquè Terrassa inici els tràmits pertinents amb UNICEF per formar part de la xarxa de ciutats amigues de la infància. “Amb aquest pas es podran teixir aliances amb UNICEF amb l’objectiu de millorar les vides dels nens i nenes mitjançant polítiques municipals que garanteixin els seus drets”, ha assegurat la regidora Isabel Martínez.

La candidata de Cs a les municipals de 2023 ha exposat que “formar part d’aquesta xarxa implica el compromís dels Governs Locals per aconseguir cinc objectius prioritaris”. Entre aquests objectius Martínez ha destacat “que cada nen i nena sigui valorat, respectat i tractat amb justícia, garantir que es desenvolupis en entorns segurs i nets o que es garanteixi l’accés a serveis essencials de qualitat”.

La formació destaca que actualment a Espanya tenen el Reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància 277 governs locals. Ciutats com Barcelona, Sabadell, Martorell, Igualada o Badalona, ja formen part de Ciutats amigues de la Infància. Finalment, Martínez ha assegurat que “des de l’ajuntament ja es desenvolupen polítiques actives a favor de la infància i l’adolescència, però la sol·licitud de pertànyer a Ciutats Amigues de la Infància servirà per a donar-li un nou impuls, sempre necessari, a favor dels drets de la infància i adolescents de Terrassa”.