C’s vol que Terrassa reconegui el talent femení cada 8 de març

El grup municipal de C’s vol que es reconegui el lideratge femení, basat en el treball en equip i l’escolta activa de tots els integrants, entre altres coses diuen. Aquesta distinció seria anual i es podria encabir en els actes del 8 de març. És una de les propostes de resolució que la formació taronja elevarà al ple de febrer.

C’s també porta a la sessió de divendres un acord de junta de portaveus (la petició d’instal·lar un lavabo públic a l’estació de Les Fonts dels FGC) i dues propostes més.

Una, la redacció d’un Pla Director del Comerç, un full de ruta que marqui el camí dels propers anys. Aquesta moció podria transaccionar-se amb l’equip de govern abans de la celebració del ple perquè, segons ha reconegut el regidor , David Aguinaga, és una preocupació compartida.

La darrera proposta vol que els propietaris d’animals domèstics els inscriguin al cens. Totes aquelles persones que ho facin rebran un kit gratuït per recollir els excrements i netejar l’orina dels seus gossos. La formació creu que la via sancionadora existeix però que una campanya en positiu també té avantatges i ha donat fruits en altres ciutats.