CSM Automoció presenta l’equip de ral·li per la Toyota GR Yaris Iberian Cup

L’equip de ral·li de CSM Automoció de Terrassa ja està preparat per encarar la Toyota Gazoo Racing Yaris Iberian Cup. Els dos equips corredors del grup d’automoció Orient Cars de Terrassa estan formats, per una banda, per Sergi Francolí amb la copilot Maria Salvó i, d’altra banda, pel pilot Rubén Muñoz acompanyat per Joan Cudinachs. El vehicle que conduiran tots els pilots és el nou Toyota GR Yaris RZ, un model exclusivament preparat per la competició./ L’objectiu de la competició és brindar als joves pilots una oportunitat per continuar progressant i creixent en la seva carrera esportiva i preparar-los de cara a categories superiors.

La nova copa monomarca que posa en marxa Toyota Espanya i Toyota Caetano Portugal col·labora amb MSI (Motor & Sport Institute). Es realitzaran quatre proves a Espanya i quatre més a Portugal. La primera d’elles va començar a les Açores on ja van competir quatre dels sis participants de l’equip de Toyota. El premi pel guanyador de la temporada és un incentiu econòmic de més de 250.000€, a més de premis addicionals pels joves talents.

El vehicle consta de més de 250 CV de potència i una tracció g-four a les quatre rodes. Les vuit competicions són la primera meitat sobre terra i la segona meitat sobre asfalt. La propera prova se celebra el 6 i 7 de maig a Galícia a Terra da Auga. A Catalunya competiran al ral·li RACC Catalunya – Costa Daura del 21 al 23 d’octubre.

CSM Automoció toyota GR yaris 3

CSM Automoció toyota GR yaris 2