Cua en el primer dia d’estrena del nou CAP de Can Roca

Arrenca amb cua a la porta i amb algun desajust, l’estrena del nou Centre d’Atenció Primària de Can Roca. A primera hora del matí les tres persones que hi havia al taulell d’entrada no donaven l’abast per atendre a tots els pacients convocats, la majoria per fer el canvi d’adscripció.

Més de mil persones van passar pel CAP de Can Roca en les dues jornades de portes obertes. La setmana passada també es va donar a conèixer a escoles, residències, farmàcies i entitats del barri. Finalment i després de més de quatre anys de projecte amb els retards per la pandèmia, aquest dilluns l’equipament ha obert les portes als nous usuaris.

Situat a la cantonada del carrer Fàtima, i enganxat a l’Institut Can Roca, disposa de 1.800 metres quadrats repartits en dues plantes, amb 32 consultes que atendran uns 70 professionals. També hi ha una aula d’educació sanitària i altres espais per a activitats. El nou CAP està cogestionat pel Consorci Sanitari de Terrassa i Mútua de Terrassa que s’encarrega de l’atenció especialitzada. Un model que també utilitzen d’altres centres d’atenció. El CAP Can Roca ha costat 4,2 milions d’euros públics.