Cues de clients i caixers fora de servei al BBVA del Portal de Sant Roc

Caixers fora de servei i llargues cues de clients aquests últims dies a l’oficina central del Banc Bilbao Biscaia Argentaria, al Portal de Sant Roc. En l’actualitat al BBVA li queden 11 oficines a la ciutat i sense cap seguretat de que no se’n tanquin més. La darrera oficina a sumar-se al reguitzell de tancaments de l’estiu ha estat la de la Rambla d’Ègara cantonada amb Pare Llaurador, en ple centre de la ciutat.

Com les que van tancar ara fa quatre mesos al carrer Sant Pere, a Can Roca i a la Carretera de Castellar, l’oficina de la Rambla ha hagut de repartir els seus clients entre les sucursals més properes. I una d’aquestes és la del Portal de Sant Roc. Aquí els clientes han de fer llargues cues i sovint es troben amb serveis que no funcionen com ara els caixers que estan inoperatius.

A aquest fet s’hi suma la demanda del moviment Per unes pensions dignes o del mateix Ajuntament que va instar l’entitat a millorar l’atenció personalitzada, sobretot entre la gent gran. El banc manté la seva restructuració per redimensionar els serveis i això comporta el tancament de nombroses sucursals. Una decisió que ha fet augmentar els desplaçaments d’aquells clients que han vist tancar la seva oficina més propera.