Da Costa i Elkakdi guanyen la 2a edició de la Terrassa Trail

La Unió Atlètica Terrassa i el Club Cros Matadepera van organitzar diumenge la segona edició de la Terrassa Trail, prova puntuable per a la Copa Catalana de Promoció i, com a novetat, per a la Trail Running Series de la Federació Catalana d’Atletisme. La sortida i arribada era des del Parc Audiovisual de Catalunya.

Hi van participar uns 230 corredors i corredores de les diferents categories, des de sub-10 fins a l’Absoluta Open, molts d’ells procedents de molts punts de Catalunya. Cadascuna d’elles tenien una distància diferent. Els més joves havien de completar pràcticament un quilòmetre i mig, mentre que l’absoluta el recorregut era de 20 quilòmetres i prop de 1.000 metres de desnivell positiu d’un exigent circuit pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Víctor da Costa, de la JAB Berga, i Ahlam Elkakdi, de la UA Terrassa, es van imposar en la categoria absoluta masculina i femenina, respectivament. Els guanyadors en sub-23 van ser Oriol Gibert (JAB Berga) i Laia Calzada (Yetis Collserola Trail Team), en sub-20 Joan Frago (Esportiu Penedès) i Júlia Bassas, en sub-18 Jan Isla (AT Cerdanyola) i Laia Alonso (CA Igualada).

En sub-16 els primers classificats van ser Marc Benavent (CA Ascó) i Núria Calzada (Yetis Collserola Trail Team), en sub-14 Arnau Ferrero (Avinent Manresa) i Marina Llibre (Yetis Collserola Trail Team), en sub-12 Lukas Arrocha (CA Vic) i Nausica Picón (AT Cerdanyola) i en sub-10 David Sadovici (CAPS) i Laia Rodríguez (CA Vic).

Les curses de muntanya tindran continuïtat el proper diumenge, amb la disputa de les diferents proves de la 10a edició de la Vallès Drac Race.