Dani Andreu: “Em sento feliç i amb la gran responsabilitat de no decebre ningú”

Amb una motxilla plena d’il·lusió i amb l’obligació de no decebre ningú. Amb aquests propòsits s’ha presentat el nou tècnic del San Cristóbal, Dani Andreu, en la roda de premsa d’aquest dijous. El tècnic barceloní ha reconegut la situació insòlita que ha viscut els darrers dies, però que se sent feliç d’encetar la seva tercera etapa com a parroquial en un club molt millorat.

Dani Andreu

Dani Andreu, saludant a alguns dels membres de la junta directiva

Dani Andreu no tem les comparacions i diu que vol donar continuïtat al gran treball fet per Oliver Ballabriga. El nou tècnic qualifica l’equip com a molt competitiu i d’una gran fortalesa mental, però que encara ha de pair la marxa de l’anterior inquilí de la banqueta.

Dani Andreu San Cristobal 3

El nou tècnic parroquial va atendre els micròfons de la Ràdio Municipal

El debut de Dani Andreu serà aquest diumenge, al Municipal de Ca n’Anglada, davant d’un dels rivals més forts de la categoria, el CE L’Hospitalet.

La plantilla, amb el nou tècnic

La plantilla del San Cristóbal ha acollit bé l’arribada de Dani Andreu, tot i la sorpresa pel relleu a la banqueta, sobretot d’aquells jugadors més propers a Oliver Ballabriga i que havient aterrat a Ca n’Anglada per seguir en aquest ambiciós projecte.

Óscar Sierra, capità de l’equip, ha assenyalat que els jugadors van al 200% amb el nou tècnic i que ja hi ha ganes que arribi el partit de diumenge (12.00h) contra l’Hospitalet. Tots dos equips es troben empatats a 11 punts a la part alta de la taula i el San Cristóbal mai ha pogut guanyar els riberencs a Ca n’Anglada. Com sempre, el partit es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.