Dani Bascó substitueix Miguel Ángel Moreno com a president de l’Associació de Clubs de Futbol

Miguel Ángel Moreno ha presentat la dimissió com a president de l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca. Ha estat en la reunió que l’entitat ha celebrat aquest dijous al vespre a l’Institut Mont Perdut. El seu lloc l’ocuparà Dani Bascó, vicepresident del CF Maurina Egara i fins ara tercer vicepresident de l’Associació, després que el primer i el segon de la junta, Carles Mota i Enric Barrull, hagin renunciat.

No fa encara ni un any que Moreno va ser reelegit president per un mandat de tres anys, però diferents motius l’han portat a prendre aquesta decisió. N’hi ha hagut de personals, però un dels que més ha pesat ha estat la falta d’entesa amb l’Ajuntament per disposar d’un local propi per a l’Associació, que havia de compartir amb la delegació egarenca de la Federació Catalana de Futbol.

Després de marxar de l’antiga oficina de la Carretera de Matadepera i de fer reunions periòdiques en diferents emplaçaments, el compromís de l’administració local era cedir l’antiga oficina del Parc de Vallparadís, en desús. La Federació Catalana de Futbol ja tenia elaborat el projecte per reformar aquest espai, on s’havien de dur a terme reunions, tràmits administratius i on també s’havia projectat fer cursos de monitoratge, entre d’altres activitats. Però diferents tràmits administratius estan endarrerint la seva posada en funcionament, que s’esperava que fos aquest setembre. Davant d’aquesta situació, el Servei d’Esports de l’Ajuntament havia proposat la cessió d’un espai dins d’un centre cívic municipal, però no s’ajustava a l’horari d’atenció al públic de l’associació.

Moreno, en declaracions a Canal Terrassa, ha assenyalat que ha estat un any de molt desgast i que ha acabat molt desencantat. Es mantindrà dins de la junta de l’Associació, ocupant precisament el lloc de Bascó com a vicepresident tercer.