Dani Flaco, Joana Serrat, Verdcel, Marina Rossell, La bien querida i Estúpida Erikah, al cicle Terrassa Música Moderna

El cicle Terrassa Musica Moderna torna a finals de gener. Ho farà el dia 28 amb Dani Flaco, cantautor de L’Hospitalet de Llobregat, per presentar el seu setè disc, “Verbenas y fiestas menores”.

El febrer inclou dues propostes. El dia 11 la cantautora de Vic Joana Serrat presenta “Dripping Springs”, el quart disc que publica en cinc anys.

I el dia 18, el concert de Verdcel, conjunt format per Meritxell Gené, Montse Castellà, Rusó Sala, Cesk Freixas, Feliu Ventura i Joanjo Bosk. El concert vol ser un reconeixement a la memòria històrica i a la resistència democràtica durant la Guerra Civil i el franquisme.

Ja al març, el dia 2 La bien querida, que acaba de renovar-se com a formació, presentarà el seu nou disc “Fuego”. Dos dies després, el diumenge 4, actuaran els terrassencs Estúpida Erikah, una setmana abans de participar al South by Southwest Film Festival, a l’estat nord-americà de Texas. Compartiran escenari amb el duet Cor Blanc, que presentaran el seu primer disc llarga durada, “You”.

Tancarà el cicle la cantautora Marina Rossell el 8 d’abril. Presentarà el seu darrer treball, “Cançons de la resistència”, i interpretarà algunes peces de la seva trilogia d’homenatge a Georges Moustaki.

Tots els concerts son a la Nova Jazz Cava. Els de Verdcel i Flaco forment part del Festival de Cançó Barnasants.